Bli kjent med Desirée Olsen

Vår Brand Manager

  Lexus Asker & Bærum har gitt meg akkurat det jeg håpet på; en spennende, lærerik, interessant og morsom hverdag. 

Desirée Olsen - Brand Manager

Navn 
Desirée Olsen 

Bosted 
Asker, Viken 

Bakgrunn 
Desirée kommer fra en stilling som Teamleder ettermarked i Lexus Romerike. 

Desirée - hva var årsaken til at du ønsket å jobbe i Lexus? 
 
Spennende stilling hvor jeg kunne utfordre meg selv og få ytterligere erfaring i bilbransjen. Lexus som varemerke og med dets verdier, føler jeg definitivt at jeg er på rett sted hvor jeg kan utnytte mine verdier og jobbe med det jeg trives aller best med, god kundebehandling.  
 
Og hvordan har det første året som BM i Lexus Asker & Bærum vært? 
 
Både morsom og lærerik. Jeg har absolutt gjort det jeg håpet på, utfordret meg selv, lært mye nytt i tillegg til at jeg har fått tatt del i ett godt arbeidsmiljø og fått mange nye, gode kollegaer. Hittil har Lexus Asker & Bærum gitt meg akkurat det jeg håpet på; en spennende, lærerik, interessant og morsom hverdag.  
 
Hva ser du frem til, i forhold til å jobbe med Lexus i tiden som kommer? 

Jeg ser frem til å jobbe med ett stadig utviklende varemerke hvor det kommer nye produkter, og at Lexus både lokalt og nasjonalt jobber med kontinuerlig forbedring og det å utvikle oss. Fremtiden og utviklingen til Lexus ser spennende ut og jeg gleder meg til å være med på reisen videre sammen med en flott gjeng. 

 
Hvorfor skal bilkjøperen velge Lexus? 

Lexus er ett trygt varemerke, som leverer på kvalitet og driftssikkerhet. I tillegg er Lexus et selskap som setter kunden først og jobber intenst med å sørge for at vi har Norges mest fornøyde bilkunder, noe vi også har klart elleve år på rad. Det er mange fordeler med å eie en Lexus, men først og fremst bekymringsfritt bilhold. Når du eier en Lexus blir du fort en del av vår «Lexus familie» og våre kunder føler de «kommer hjem» når de kommer til oss. 
 
Hvilken Lexusmodell er din personlige favoritt - og hvorfor? 
 
Jeg er jo litt over snittet bilinteressert, så hvis jeg skal tenke helt utenfor boksen og en bilmodell jeg aldri kommer til å eie selv, er det definitivt LFA. En bil med 4,8 liters V10, utviklet i samarbeid med Yamaha og kun i ett opplag på 500 enheter. Utrolig kul bil som gir «gåsehud effekt» om du har følelser for bil. Ellers er det nokså uavgjort mellom RX og NX, og dette av flere grunner. RX gir en følelse av å kjøre en majestetisk bil og er flaggskipet til Lexus. Og NX gir en følelse av å kjøre en sportslig SUV, spesielt i F-sport utgave. En bil du kan kjøre aktivt med, selv som en familiebil. Vi har akkurat fått nye RX til oss, den kommer både som selvladende hybrid og en performance variant med turbo. Dette tror jeg blir en gøyal bil som også vekker mye følelser for de med ett ekstra hjerteslag for bil!  

Kan du dele en liten funfact om deg selv? 

Mange blir overrasket når jeg forteller at jeg har fagbrev som mekaniker, og at jeg også har kurs som Master Diagnose tekniker – og dette selv med lange flotte negler! Ekstra gøy er det når jeg tar på skinndressen og setter meg på min KTM 1290 Superduke R og sluker mil «i ett med landskapet». Når mine venninner lekte med dukker og gjorde «jenteting», var jeg med pappa på Dragrace.