LEXUS FINANCIAL SERVICES

Finanseringsløsninger for privat og bedrift. 

Vi hjelper deg å realisere din bildrøm!

Det er smart finansiell tenkning som tar alt et steg videre. Lexus Financial Services er til for å levere sømløse opplevelser, skreddersydd til dine individuelle behov med enestående service fra vårt team.

Finansieringsløsninger PRIVAT

Lexus Billån

Med billån via Lexus Financial Services, får du en enkel og fleksibel finansieringsløsning med kun bilen som sikkerhet. Lexus Billån er et vanlig annuitetslån, hvilket betyr at det månedlige terminbeløpet er likt igjennom hele lånets løpetid, og at renten er fradragsberettiget på selvangivelsen. Det er fordelaktig å benytte bilen som sikkerhet fremfor å oppta gjeld på bolig.

Et billån gir økt fleksibilitet ved endrede bilbehov, da du står fritt til å løse inn lånet når som helst, uten ekstra omkostninger.

Du kan velge opptil 10 års nedbetalingstid. Vanligvis foretrekkes det en egenkapital, enten i form av kontantinnsats, innbyttebil eller en kombinasjon av disse. Kontakter du oss direkte kan vi tilby inntil 100 % finansiering.

Lexus Privatleie

PrivatLeie er langtidsleie for privatpersoner. Du betaler som regel en startleie på ca. 12,5 % av bilens pris inklusive ekstrautstyr og leier bilen i en avtalt periode, normalt 36 måneder, til en avtalt månedspris. Dette gir deg et enkelt og forutsigbart bilhold. I tillegg slipper du å ta opp gjeld for å kjøpe ny bil, og du behøver ikke bekymre deg for et eventuelt verditap.

Månedsleien baserer seg på valgt modell, utstyr, kjørelengde og restverdi. I tillegg til selve månedsleien betaler du vanlige driftsutgifter som drivstoff, forsikring, årsavgift og service.

I god tid før leieavtalen opphører vil vi kontakte deg slik at du igjen skal kunne planlegge neste bilbytte.

Lexus Flexilån

Tilsvarende Lexus Billån er også dette er et annuitetslån, men hvor det står igjen et restlån etter første del av låneperioden. Dette innebærer at du nedbetaler lånet i takt med forventet verdifall og ned til en estimert markedsverdi.

Et Flexilån etableres med en nedbetalingstid fra 2 til 5 år, med et restlån på mellom 60 og 20 prosent av bilens pris.

For privatpersoner utgjør normalt kontantinnsatsen 35 % av bilens pris. Hvis du kontakter oss direkte kan vi tilby opp til 100 % finansiering.

Ved kontraktens utløp har du flere valg:

  • Bytte til en ny Lexus
  • Beholde bilen og forlenge lånet
  • Selge bilen og innfri restlånet

Lexus Alt-i-ett

Med vår Alt-i-ett avtale kompletteres avtalen med service og forsikring fordelt på 12 måneder, og en gunstig drivstoffavtale. Alle tjenester vil da være samlet på din månedlige faktura sammen med månedlig terminbeløp på finansieringen. Dette gir deg en god og enkel oversikt over bilholdet.

Vi tilbyr en meget gunstig drivstoffavtale, og du kan velge mellom Shell, Esso eller UnoX. Du får da et personlig drivstoffkort som også kan benyttes til kjøp av andre varer og tjenester som finnes på bensinstasjonen. Drivstoffkortet kan også benyttes som betalingsmiddel ved parkering ved en rekke parkeringsanlegg over hele landet.

Ta kontakt med en av våre selgere, som kan fortelle deg mer om de ulike måtene å finansiere din nye bil på. 

Finansieringsløsninger BEDRIFT

Lexus Billån

Billån passer best for bedrifter som vil eie og finansiere egne biler. Med Lexus Billån får bedriften en fleksibel finansiering tilpasset egne behov, normalt med bilen som eneste sikkerhet for lånet.

NEDBETALINGSTID
Nedbetalingstiden kan være opptil 10 år avhengig av bedriftens ønsker og behov.

Et billån gir økt fleksibilitet ved endrede bilbehov, da du står fritt til å løse inn lånet når som helst, uten ekstra omkostninger.

Lexus Flexilån

Med Lexus Flexilån får bedriften en lavere månedlig nedbetaling enn ved et klassisk billån.

Et Flexilån etableres med en nedbetalingstid fra 2 til 5 år, med et restlån på mellom 60 og 20 prosent av bilens pris, avhengig av modell og total kjørelengde.

Ved kontraktens utløp har du flere valg:

  • Bytte til en ny Lexus
  • Beholde bilen og forlenge lånet
  • Selge bilen og innfri restlånet

Lexus Leasing

Når bedriften vil leie, fremfor å eie.

Ved leasing vil Lexus Financial Services stå som eier av bilen, og bedriften stå som leietaker i en avtalt tidsperiode, normalt 36 måneder. Leasing reduserer bedriftens kapitalbinding og bidrar til bedre likviditet da leien normalt kan utgiftsføres direkte i regnskapet. I tillegg slipper du å bekymre deg for et eventuelt verditap.

Månedsleien baserer seg på valgt modell, utstyr, kjørelengde og restverdi. I tillegg til selve månedsleien tilkommer vanlige driftsutgifter som drivstoff, forsikring, slett og service.

Lexus Leasing Plus

Velger du Lexus Leasing Plus til din bedrift får du et enkelt, trygt og oversiktlig bilhold med alle dine bilrelaterte utgifter samlet på en månedlig faktura. Dette inkluderer leiebeløpet, drivstoff, serviceavtale, forsikring, dekkhotell, mm.

DRIVSTOFFKORT
Nyt godt av våre drivstoffkort med gode rabatter på drivstoff og vask. Kortet kan benyttes til å betale for parkering i en rekke parkeringsanlegg i hele Norge.

SERVICEAVTALE
Med serviceavtale inkludert, og med kostnaden fordelt på dine månedlige fakturaer, har du full kontroll på utgiftene.

LEXUS FORSIKRING
Lexus Forsikring tilbyr deg en gunstig forsikring som ivaretar dine behov som Lexus kunde.

Lexus Leasing Plus reduserer dine kostnader og lar deg frigjøre verdifull tid til å fokusere på dine viktigste arbeidsoppgaver.

Lexus Biladministrasjon

Med Lexus Biladministrasjon får du én samlefaktura hver måned som gjør det enklere å holde oversikt over hele bilparken. En samlefaktura kan inneholde våre basis-tjenester samt de tilleggstjenestene dere måtte ønske, eksempelvis drivstoff, forsikring, service, dekkhotell, reparasjoner, vask, bompasseringer, parkering, slett, m.m.

ONLINE RAPPORTERING
Vi tilbyr en online rapporteringsmodul som omfatter finansierings-, administrasjon og nøkkeltallsrapportering. Her får du enkelt oversikt over kostnadene på hver enkelt bil eller hele bilparken totalt.